Sponsoring

Sponsoring is voor ons van heel groot belang. Wij zoeken aansluiting bij regionale bedrijven en bedrijven binnen ons ledenbestand die ons willen steunen in onze ambitie om de voltige sport op internationaal topniveau te beoefenen. Wij werken aan een ledenbestand dat van jongs af aan meedoet aan landelijke wedstrijden. Vanuit dit enthousiaste ledenbestand willen wij teams op landelijk en internationaal niveau opleiden en wedstrijdleden die individueel op hoog niveau uitkomen.

Onze ambitie kan alleen worden gerealiseerd met financiƫle steun van ouders, leden, subsidiegevers en sponsors.

Doel voor 2017 is ons speciale sponsordoel de aanschaf van een nieuwe trailer voor het veilig vervoeren van onze voltigepaarden naar de wedstrijden en de aanschaf van nieuwe trainingspakken!

Onze vereniging is regelmatig in het nieuws. Wij hebben met al onze sponsoracties in het verleden ook veel publiciteit gegenereerd. Zo proberen wij voor de sponsor ook wat terug te doen.

Onze vereniging is in het verleden gesponsord door:

Drukkerij Doorn uit Groningen (inmiddels overgenomen door Zalsman Media) heeft vier jaar lang gratis ons Prinsenieuws gedrukt.

De Rechtsom Academy heeft voor alle leden trainingspakken aangeschaft bedrukt met het logo van de academy.

De delegatie van 't Prinsepaard tijdens de eerste zeskamp van Vestingstad Steenwijk 2012. Het team: Chantal, Margreet, Greetje, Wouter-Jan, Jorinde en Marte, met als Captain Nicky.

Dankzij een eenmalige sponsoring van de firma Dyka uit Steenwijk hebben wij in 2012 nieuwe wedstrijd pakjes kunnen aanschaffen voor alle wedstrijdleden. dykaDaar komen ze!

Reacties zijn gesloten.